Basisschool de Korenaar

Basisschool de Korenaar is een inclusieve en excellente basisschool in Eindhoven.
In onze aanpak gaan het ontwikkelen en versterken van sociale vaardigheden en cognitie hand in hand. Dat maakt inclusieve basisschool De Korenaar zo bijzonder!

• Wetenschap, techniek en design
  • Leren en media

Leerrijke leeromgeving.
Groepsdoorbrekend samenwerkend leren op de onderwijspleinen. Eigenaarschap van leerkrachten en leerlingen.

In onze nieuwe school vormen steeds 4 of 5 lokalen en het leerplein samen het onderwijsplein. Hier is het samenwerkend leren een nieuwe uitdaging voor zowel leerkrachten als leerlingen. Het samen spelen en leren, het groepsdoorbrekend werken, het creëren van een rijke leeromgeving, het eigenaarschap van leerkrachten en leerlingen zijn allemaal items die aan bod kunnen komen voor onderzoek.
Onze kernwaardes zijn: PLEZIER- VERANTWOORDELIJKHEID- ONTWIKKELING-INTENTIONALITEIT-SAMEN- KWALITIET.

• Groep 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Summa opleiding tot onderwijsassistent