Basisschool Dommelrode (Clusterschool Basisschool Franciscus)

Basisschool Dommelrode is een middelgrote basisschool in het centrum van Sint-Oedenrode. Wij zijn een eigentijdse school waar kinderen uitgedaagd worden om zich op een veelzijdige manier te ontwikkelen. Wij geven onderwijs op maat. Basisschool Franciscus is het hart van de kleine gemeenschap Boskant. We werken groepsoverschrijdend samen, in en buiten de school.
Het onderwijs op beide scholen legt de basis voor alle leerlingen om te kunnen leren en leven in de 21e eeuw. Zij zijn eigenaar van hun leerproces en kunnen samen leren.

• Nieuwkomers

21 st Century Skills (met gebruikmaken van de materialen van het ontdeklab) Duurzaamheid, Gezonde school (Bs Dommelrode), Verbinding met de leefgemeenschap.

Onderzoek basisschool Dommelrode:
Hoe kunnen we de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van onze leerlingen stimuleren en meer eigenaarschap creëren?

Onderzoeksvraag basisschool Franciscus:
Hoe kunnen we middels zelf assessment leerlingen op resultaat en gedrag in beeld brengen?

• Groep 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

ROC, Summa, Kempel