De Stokland

Leuke, gemoedelijke basisschool in Son en Breugel. We hebben 13 groepen en naast veel juffen hebben we ook 7 meesters op school. We werken veel met verschillende studenten die samen een leerteam volgen en zo van en met elkaar kunnen leren!

• Wetenschap, techniek en design
  • Leren en media

Zie ook de tekst bij onderzoek.

Voor komend schooljaar (2019-2020) zoeken we studenten die onderzoek willen doen in de richting van wetenschap, techniek, brainport, 21st century skills en onderzoekend en ontwerpend leren. Onze school wil op dat gebied een stap gaan zetten. We zijn op dit moment aan het overwegen of we komend schooljaar met IPC (International Primary Curriculum) gaan werken.

Een ander speerpunt is muziek.
Onze huidige LIO stagiaire doet daar momenteel onderzoek naar, maar dit kan ook volgend schooljaar een vervolg krijgen.

• Groep 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Summa college (onderwijsassistent; sport en bewegen). Leygraaf (onderwijsassistent). Stichting Gezel. Fontys pedagogiek. Fontys Master (S)EN Kempel (Pabo)