Het Palet

Het Palet is een academische basisschool in ’s-Hertogenbosch-Noord, Binnen het gebouw is vanuit Smallsteps kinderdagverblijf 'De Toverhoed' gevestigd. We werken met het ‘5-gelijkedagen-rooster’. Het Palet heeft 450 leerlingen verdeeld over 18 groepen. We werken in drie units. In deze units werken teamleden met verschillende functies. Er vinden instructies plaats die groepsoverstijgend zijn.
Ons hoger doel is: Vanuit betrokkenheid bieden wij vooruitstrevend onderwijs, waarbij we ervoor zorgen dat iedereen vanuit een positieve sfeer en een veilige omgeving in zijn of haar (onderwijs) behoeften wordt voorzien. De kernwaarden van de school zijn:

innovatief
gericht op ontwikkeling
pedagogisch optimistisch
verantwoordelijk
enthousiast

• Integraal kindcentrum
  • Engels

In het jaarplan 2018-2019 staan de volgende speerpunten centraal:
- Ononderbroken ontwikkeling 0-13 jaar
- Educatief partnerschap
- Professionele leergemeenschap
- Leren van en met elkaar

...

Koning Willem I college, opleiding onderwijsassistent.