KC 't Schrijverke

kc 't Schrijverke is een school waar je binnenstapt en het gevoel krijgt: hier wil graag zijn, wil ik leren, kan ik gaan onderzoeken, hoor ik erbij. Het is een lerende organisatie waar professionals een leven lang leren en verbonden zijn met hoge scholen en universiteiten en zelf ook praktijkgericht onderzoek uitvoeren. 't Schrijverke is een academische basisschool waar veel studenten een goede beroepshouding ontwikkelen. Met onze professionals als voorbeeld en wij dankbaar gebruik maken van de input die studenten ons geven.

• Integraal kindcentrum
  • Wetenschap, techniek en design
  • Kunst en cultuur

computational thinking, ICT, buitenspel, onderzoekend en ontwerpend leren.

Ieder jaar is er een enthousiaste groep met professionals binnen het kindcentrum actief in het uitvoeren van onderzoek, waar we ook graag externe bij betrekken. Met deze aanbevelingen uit het onderzoek starten we nieuwe ontwikkeling of een werkelijke innovatie.

We hebben hier al meer dan 10 jaar ervaring mee en nog steeds leren we veel van het proces onderzoeken. Het maakt ons als professionals sterker als we weten waarom we de dingen doen of willen veranderen.

Dit jaar hebben we onderzoek gedaan naar wat kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeftes nodig hebben van hun omgeving tijdens het buitenspel. Volgend jaar willen we ons gaan richten op de spelbegeleiding tijdens buitenspelen van kinderen met specifieke ondersteuningsbehoefte op gedrag.

Wij bieden plaats aan 9 studenten waarvan de afstudeerplaats in

KW1, PMK