OBS t Schrijverke

Op ‘t Schrijverke gaan we er vanuit dat ieder kind anders is en dat ieder kind het verdient zichzelf optimaal te kunnen ontwikkelen. Dit vraagt volgens ons om effectief onderwijs; onderwijs dat steunt op twee pijlers, t.w. een fijn schoolklimaat en goede lessen (EDI).

Technisch lezen

Op OBS t Schrijverke werken we met expertteams: groepjes leerkrachten (en evt directie) die samen een onderzoek uit het jaarplan oppakken. Voor het komende jaar willen we verder aan de slag met het verbeteren van ons technisch leesonderwijs. Een onderzoek binnen dit kader kan uitgevoerd worden in groep 1 t/m 8, afhankelijk van wensen en mogelijkheden.

Hogeschool De Kempel Pedagogische Wetenschappen PO (Nijmegen) ROC ter AA Summa College