Saltoschool De Driestam

Saltoschool De Driestam is een Jenaplanschool. We bieden regulier basisonderwijs en zijn onderdeel van SPILcentrum Schoenmakerstraat. Samen met Dikkie en Dik realiseren we een doorgaande Jenaplanleerlijn voor kinderen van 0-13 jaar. Wij hebben 400 leerlingen verdeeld over heterogene onder-, midden- en bovenbouwgroepen.
Onze uitgangspunten zijn de basisprincipes van het Jenaplanonderwijs. Binnen ons onderwijs nemen: ondernemen, plannen, samenwerken, creëren, presenteren, reflecteren, verantwoorden, zorgdragen, communiceren en respecteren een belangrijke plaats in. Gesprek, werk, spel en viering zijn zichtbaar in het weekplan. Ons doel: kinderen begeleiden op weg naar volwassenheid, zodat ze als zelfstandig denkende en handelende mensen hun eigen weg kunnen gaan.

• Integraal kindcentrum
  • Engels