Samenwijs De Doelakkers

Onze school is volop in ontwikkeling. We werken met Expliciete Directe Instructie. Kinderen die aan een korte instructie voldoende hebben gaan aan het werk, terwijl er een verlengde instructie volgt voor hen die dat nodig hebben.
We zijn een Kanjerschool,waarbij we zorg hebben voor elkaar en waarbij kinderen leren voor zichzelf op te komen.
We geven onze leerlingen vaardigheden mee om goed te kunnen functioneren in de 21e eeuw. We leven in een kennissamenleving, waarbij de ontwikkeling van digitale middelen een centrale plaats inneemt. Ook hiervoor worden onze kinderen toegerust.

• Bewegingsonderwijs
  • Leren en media

Ben jij benieuwd, hoe je het leesplezier van kinderen kunt vergroten? Of de zelfstandigheid? Of het rekenonderwijs een boost kunt geven? Of heb je zelf een goed idee?
Dan ben je welkom om te solliciteren!

In het verleden hebben studenten onder andere onderzoek gedaan naar:

-De gezonde school
-Bewegend leren