Disclaimer

De informatie op deze website is en wordt met zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie onvolkomenheden bevat. Kom je op deze website informatie tegen waarvan je denkt dat deze onjuist of onvolledig is, dan word je reactie zeer op prijs gesteld. Je kunt je reactie doorgeven via het contactformulier.


DeathtoStock_Creative Community5 kopie.jpg

Op deze site staan links naar externe websites. Het Partnerschap Opleiden in de School is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites of voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie.

Het Partnerschap Opleiden in de School respecteert de privacy van de bezoekers van deze website. De door de bezoeker verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt om te kunnen voldoen aan diens verzoeken. 


Informatie uit de praktijkonderzoeken moet te allen tijde op actualiteit en betrouwbaarheid worden gecontroleerd alvorens gegevens in welke vorm dan ook te gebruiken. Ook mag deze informatie niet worden gebruikt zonder toestemming van de betreffende opleidingsschool.


Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de informatie die op of via deze website wordt aangeboden, inclusief de tekst van deze disclaimer, nog actueel is.

 

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.