Het Rondeel

Het Rondeel is een organisatie in beweging. Wij gaan uitdagingen niet uit de weg en dit maakt dat we actief in ontwikkeling blijven. Wij zijn een ondernemende en innovatieve school. We vinden het belangrijk om het beste uit jezelf te halen. Dit geldt voor alle betrokkenen binnen de school.
Onze zeven zekerheden zijn:
*samen *lol *eigenwijs *spiegelei(gen) *eigen goal * eigen spoor *acteren tijdens leren.
Je leert andere vaardigheden te gebruiken, waar je veel profijt van zult hebben in je verdere loopbaan. Als stagiaire maak je echt deel uit van ons team en pluk je de vruchten van het samenwerken tussen professionals.

• Educatief ondernemerschap
  • Kunstzinnige oriĆ«ntatie

*zeven zekerheden
*arrangeren door classificeren
*ateliers
*bewegend leren
*digitale geletterdheid
*onderzoekend en ontwerpend leren
*educatief ondernemerschap

Op Het Rondeel wordt gewerkt met ontwikkelteams. Elk ontwikkelteam heeft een coördinator die deelneemt aan het MT en/of hier nauw mee samenwerkt. Alle collega’s werken in een ontwikkelteam passend bij zijn affiniteit/ambitie. Het onderzoek valt onder het ontwikkelteam: ‘ontwikkelen van de organisatie’. Hierin wordt een onderzoeksgroep samengesteld. Deze groep heeft veel onderzoeks- en inhoudelijke expertise. Onderzoek neemt een vaste plek in de beleidscyclus van de school. Je zult de koersborden PDCA-cyclus dan ook in hele de school tegenkomen. Het onderzoek komt altijd voort uit een vraag vanuit het team of uit de doelen van het jaarplan. Deze zijn visie gestuurd. Dit maakt dat er een hoog urgentiegevoel is en dat het hele team zich bij het onderzoek betrokken voelt en hier belangstelling voor toont. Dit maakt dat jouw onderzoek van betekenis is voor onze organisatie in beweging.

Verschillende richtingen vanuit het Koning Willem 1 College.