Nicolaasschool

Wereldburgers
De Nicolaasschool is in vele opzichten een wereldschool. We maken onze kinderen middels goed onderwijs inclusief VVTO Engels bewust van de wereld om hen heen.
Onze kinderen worden bewust gemaakt van de wereld waarin ze wonen. Schouder-en oogmaatjes zijn het vertrekpunt van hun “reis”! Samenwerken en individuele verantwoordelijkheid wisselen zich af.
Buiten school vervolgen we de reis met bezoeken aan Slabroek, Marag, de bieb en activiteiten als Verkeer en beroepen (de Roefeldag). We werken o.a. samen met Kunstmaatjes (met De Kunstfabriek van Dichterbij), Early Friends (Het Maaslandcollege), Old Friends (De Wellen), Kookmaatjes (De Hubschool) etc. etc.
Ervaringen worden omgevormd tot vaardigheden van de echte wereldburger!

• Engels

Nog nvt