OBS Bibit

Wij kijken op Bibit naar het kind en werken adaptief , aandacht voor coop, EDI, techniek, dans, muziek, media lab en kunst en cultuurschool.

Bibit wil een school zijn met hart voor kinderen, die vertrouwen uitstraalt naar en in kinderen. Waar kinderen de mogelijkheid hebben om zich te ontwikkelen binnen hun eigen competenties, af te stemmen op de individuele behoeften van kinderen. Ieder kind is anders.
Extra zorg bieden wij in principe de klas, uitzonderingen in de taaltuin en plusklas.

Ons team is open in contact, bevlogen, betrokkenen en vooruitstrevend!

• Wetenschap, techniek en design
  • Leren en media
  • Kunst en cultuur
  • Kunstzinnige oriĆ«ntatie

techniek en media ( zie boven)

Wij werken steeds meer op basis van onderzoeksresultaten uit de wetenschap.
Ons team wordt continu geschoold en getraind om ons onderwijs zo up to date mogelijk te houden. Studenten zijn hierbij ook welkom!
Komende jaren willen ons media lab nog meer uitbreiden. Wij fungeren op dit moment als exclusief uitleen en informatiepunt voor Tilburg Reeshof.
Wij willen onze kennis en werkwijze rondom media en techniek uitbreiden, hier kan onderzoek naar gedaan worden.
Een andere mogelijkheid is om onderzoek te doen naar de overgang van groep 2 naar groep 3.( Mits het afstuderen plaats vindt in een van deze groepen)
Maar....heb je als student eigen ideeën rondom afstuderen of heb je een speciale expertise? Wij staan altijd open om samen de mogelijkheden te onderzoeken.

• Middenbouw, Bovenbouw
  • Groep 3, 4, 5, 6, 7, 8

roc onderwijs assistent, roc zorg helpende onderwijsassistent andere opleidingen pedagogiek snuffelstages